Cei doi romani au fost prinsi intr-un hotel din Taipei. Tot acolo, politia a gasit mai multe valize cu bani. O suma imensa de ordinul milioanelor de dolari. Autoritatile cred ca aceasta ar fi doar o parte din prejudiciu.

Banda infractionala piratase 41 de bancomate din mai multe orase taiwaneze si reusea sa scoata banii fara a avea nevoie de introducerea unor carduri bancare. In doar 2 zile, cei reteaua a fraudat bancile cu 83 de milioane de dolari taiwanezi, adica aproximativ doua milioane si jumatate de dolari.


Autoritatile cred ca cei doi romani erau sefii acestui grup infractional, alaturi de un cetatean leton. Pe acesta din urma l-au capturat in alta localitate.

Este pentru prima oara cand o retea internationala de spargatori comite acest gen de infractiune in Taiwan. Politistii ii cauta acum si pe ceilalti membri ai retelei, despre care se crede ca ar fi fugit deja din tara. Din dosarele de imigrare se pare ca alti 3 membri ar fi romani si alti 6, rusi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si