Cu fuste lungi si podoabe de aur, gospodinele se pregatesc sa taie porcul. Nu la ele in curte, ci intr-un camping plin ochi din nordul statiunii pe care multi o numesc "Ibiza"!



Toata familia- de la soti, frati, surori si pana la copii- s-a asezat in cerc pentru marele eveniment: au pus porcul pe un grilaj de lemn, l-au udat bine cu apa din bidon si i-au facut de petrecanie.
Din el, au facut pe loc la foc de lemne traditionala pomana!   

-L-au adus cu totul, avea capul pe masa, intr-o seara cand am venit noi, se auzea si un miel, o oaie. Da, se auzea o oaie.

- Au mers sa faca baie in apa, imbracati acolo era un spectacol, trebuia sa vedeti. Toata lumea tragea si privea la ei acolo.



Doamnele n-au renuntat la fustele inflorate nici macar cand au ajuns pe malul marii. Priviti imaginile suprinse de un turist pe site-ul redactiei noastre:

Ce costume de baie in doua piese sau sutiene cu push-up? Pentru femeile din imagine, broboada alba din cap si hainele pana-n pamant sunt litera de lege. Insa accesoriile care i-au lasat pe toti cu gura cascata sunt colacele pentru copii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro



Priviti-le pe doamnele cu fuste ce fericite sunt. Una dintre ele se arunca in valuri cu tot cu colac, in timp ce femeia imbracata in haine de culoarea pasiunii isi lasa gonflabila in jurul bustului, mai mult de forma.



E reuniune in toata regula, in apa marii. Respectabilele doamne stau la vorba in timp ce se lasa mangaiate de valuri. In peisaj apare  apoi si o alta tanara din grup, purtata de valuri pe un colac pictat in culorile curcubeului.



S-au balacit minute bune in nordul statiunii Mamaia, iar dupa ce marea le-a racorit, doamnele au iesit cu hainele lipite de trup, si cu colacul pe solduri. S-au intors, cel mai probabil, in camping unde s-au mai infruptat o data din porcul abia sacrificat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si