Potrivit unei scrisori trimise de avocaţii KazMunayGas Guvernului României,consultată de Financial Times, compania KazMunayGas a trimis o „notificare de dispută privind investiţiile”, primul pas într-o procedură legală ce ar putea să se finalizeze printr-o procedură de arbitraj internaţional.
În prezent, rafinăria din Năvodari este sub sechestru, pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 600 de milioane de dolari. Conform înţelegerii dintre KazMunay şi China Energy, transferul prin care compania chineză va deveni acţionar cu 51% ar trebui încheiat în octombrie, scrie digi24.ro.

Potrivit unei scrisori trimise de avocaţii KazMunayGas Guvernului României, consultată de Financial Times, compania KazMunayGas a trimis o „notificare de dispută privind investiţiile”, primul pas într-o procedură legală ce ar putea să se finalizeze printr-o procedură de arbitraj internaţional.

În prezent, rafinăria din Năvodari este sub sechestru, pentru recuperarea unui prejudiciu de peste 600 de milioane de dolari.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Conform înţelegerii dintre KazMunay şi China Energy, transferul prin care compania chineză va deveni acţionar cu 51% ar trebui încheiat în octombrie, scrie digi24.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si