Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, vrea sa schimbe modul de utilizare a celor 70 de milioane de euro pentru ajutorarea saracilor.
"Lipsa aceasta de interes ma dezamageste pentru ca toata lumea vine si spune ca are nevoie de ajutor din partea Primariei, dar in momentul in care exista ajutoare nu vin sa si le ridice. As face un apel catre cetatenii municipiului sa vina sa se inscrie pentru a primi aceste ajutoare alimentare.
Acesti 3.000 de beneficiari sunt persoanele care au un venit de pana la 450 de lei/persoana", a declarat pentru Agerpres viceprimarul Doina Feher.

"Lipsa aceasta de interes ma dezamageste pentru ca toata lumea vine si spune ca are nevoie de ajutor din partea Primariei, dar in momentul in care exista ajutoare nu vin sa si le ridice.

As face un apel catre cetatenii municipiului sa vina sa se inscrie pentru a primi aceste ajutoare alimentare.

Acesti 3.000 de beneficiari sunt persoanele care au un venit de pana la 450 de lei/persoana", a declarat pentru Agerpres, viceprimarul Doina Feher.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, vrea sa schimbe modul de utilizare a celor 70 de milioane de euro pentru ajutorarea saracilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si