Ea a propus un program pilot prin care curtile anumitor scoli si licee din Bucuresti sa fie deschise, dupa terminarea cursurilor, pentru cei care doresc sa practice sport amator. "In perioada urmatoare, Primaria Generala a Capitalei, impreuna cu primariile de sectoare si Ministerul Educatiei, va incepe un program pilot, dar pe care dorim sa il extindem in toate scolile si liceele din Capitala, prin care curtea scolii sa nu mai fie un spatiu inchis, ci sa fie un spatiu deschis pentru recreere, pentru miscare in aer liber, pentru practicarea sporturilor.

E nevoie si de o mica investitie, si ma refer la faptul ca unele curti de scoli sau licee au diferite imperfectiuni care in acest moment ar putea sa cauzeze celor care practica sportul, pentru ca sunt gropi, sunt pietre, nu sunt amenajate, dar printr-un efort comun putem sa amenajam aceste curti de scoli sau licee", a declarat Gabriela Firea, citata de Mediafax.

Ea a avut si o intalnire in acest sens cu cei sase primari de sector din Bucuresti si a stabilit cu acestia un acord de parteneriat si criteriile prin care curtile unitatilor de invatamant vor fi modernizate si dotate cu tot ceea ce este necesar pentru practicarea sporturilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si