Ibiza de Romania e raiul bisnitarilor! Dupa cat porumb fiert, namol si scoici ne-au oferit, de-a lungul anilor, comerciantii ambulanti, credeam ca mai rau de-atat nu se poate! Ei bine, ne-am inselat! Ultima oferta disponibila pe litoral vine din statiunea Mamaia si le intrece pe toate!

„Ati observat targul cu blugi? Am observat, dar tac”. In locul bunului simt, vorbesc de la sine imaginile! „Ce parere aveti? E o fusta de blugi.

Nu sunt de calitate, ia uitati. Nu e normal, dar fiecare facem cum vrea”.

Pe aceasta premisa merge si comerciantul cu tupeu: de ce sa nu-si scoata blugii purtati la vanzare, sub nasul turistilor?! Daca nimeni nu-l vede, nici el nu incalca legea, nu-i asa?!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

De parca n-ar fi fost de-ajuns ca vanzatorii ambulanti fac maraton printre cearsafuri, cea mai noua gaselnita a comerciantilor fara acte ne face cu siguranta de ras in fata celor care aleg de ani buni plajele din Turcia ori Grecia.

Hainele la mana a doua nu le fac cu ochiul nici macar hotilor- altfel nu se explica de ce vanzatorul si-a lasat balta marfa si a plecat dupa bere. Cand s-a intors si a vazut ca e filmat, a dat bir cu fugitii.

De situatie a aflat si politia locala, care a venit imediat sa rezolve problema.

Pedepsele nu-i sperie pe comerciantii ambulanti: au marfa destula si chiar daca sunt amendati, in cel mult o ora se-ntorc pe plaja.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si