Exista voci care sustin ca Regina Ana nu ar fi avut dreptul sa fie inmormantata conform traditiilor ortodoxe, din moment ce aceasta a fost catolica toate viata. Reactiile vin tocmai de pe site-urile ultra-crestine, care acuza conducerea BOR ca a acceptat sa tina ritualul pentru Regina.
„Teologul Laurentiu Dumitru crede ca Regina Ana ar trebui sa aiba parte de o inmormantare catolica. Toata viata a trait in credinta catolica, in comuniune cu Roma”, se arata pe site-ul miscareapentruaparareaortodoxiei.wordpress.com.
Administratorii paginii mai atrag atentia si la faptul ca pe turla Catedralei din Curtea de Arges a fost asezata o cruce masonica, o miscare anatemizata de oamenii bisericii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si