Halep îi ironizeaza pe românii care o critica: "Ei au impresia ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi". Declaratii spectaculoase facute de Simona
Simona Halep, a patra jucatoare din circuitul WTA, s-a dezlantuit la o conferinta de presa organizata la Cincinnati (SUA)! Înaintea turneului Premier 5 la care are de aparat finala din 2015, Simona a abordat mai multe subiecte delicate, cum ar fi retragerea de la Jocurile Olimpice, situatia tenisului juvenil în România sau valurile de critici care o înconjoara atunci când pierde un meci sau ia o decize controversata.
Halep si-a continuat razboiul vocile critice din România. Deranjata de comentariile rautacioase venite din tara, constanteanca a tinut sa raspunda de aceasta data printr-o declaratie cu tenta ironica:
"Românii care ma critica nu stiu ca muncesc din greu in fiecare zi, nu stiu în ce conditii fac antrenamentele sau ca joc meciuri chiar daca nu ma simt bine din punct de vedere fizic. Ei nu prea realizeaza ce se întâmpla de fapt pentru ca ei nu vad ce fac. Ei doar vad meciurile si cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi, ceea ce mai fac câteodata, dar nu atât de des", a spus Simona, citata de site-ul wtatennis.com.

Halep si-a continuat razboiul vocile critice din România. Deranjata de comentariile rautacioase venite din tara, constanteanca a tinut sa raspunda de aceasta data printr-o declaratie cu tenta ironica: "Românii care ma critica nu stiu ca muncesc din greu in fiecare zi, nu stiu în ce conditii fac antrenamentele sau ca joc meciuri chiar daca nu ma simt bine din punct de vedere fizic.

Ei nu prea realizeaza ce se întâmpla de fapt pentru ca ei nu vad ce fac. Ei doar vad meciurile si cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi, ceea ce mai fac câteodata, dar nu atât de des", a spus Simona, citata de site-ul wtatennis.com.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si