Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Filmeaza, domnule, filmeaza tot! Sa se vada cum stau oamenii la rand. Mai rau ca pe timpul lui Ceausescu. Mai rau"

Ca-n desert traiesc orasenii din Bacau. Apa a ajuns la fel de pretioasa ca aurul, de cand, prin robinete nu se mai prelinge un strop.

"Nimic, Doamne, uitati. Nimic."

"Uitati, asa stam in baie. Uitati! Asa stau cu ele ca sa pun in wc. E carata din canal."

"Uitati, uitati, asa spal apa. Le spal aici. Pun asta aici ca trebuie sa clatesc, nu?".


De sete, sute de oameni, batrani, tineri, copii, ingroasa randurile la izvor. Acest barbat are 8 bidoane, a cate 10 litri, intr-o singura mana.

Bacauanii sunt exasperati. Inarmati cu bidoane, galeti si butoaie, singura solutie e sa care zilnic, apa.
Iar pe caldurile de-acum, abia o dramuiesc intre mancare, spalat si toaleta. Apa e plina de impuritati, asadar, cine se incumeta sa o bea o face pe propria raspundere.

Razvan Gaina, director compania de apa si canalizare: Este un sistem vechi, noi il avem intr-un program de inlocuire prin accesare de fonduri europene.

Cosmin Necula  -primar orasul Bacau:  Au inceput de circa trei ore lucrarile de sudura, mai dureaza undeva pana-n o ora.
Va incepe furnizarea apei potabile dar se va face cu un debit redus.

Magistrala veche a crapat de la inceputul saptamanii,  asa ca oamenii nu cred in ce li se mai spune. Cu atat mai mult cu cat, la un anumit interval de zile, au primit apa cu portia, ca apoi iar sa li se taie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si