"Efectiv am simţit ceva foarte puternic o durere către dinte, către dinte şi gingie. Mi-am dat seama că este un corp dur şi prin pipăire am observat că este un şurub. Bine, el era învelit în pâine. Am descoperit că era un şurub pe care puteam să-l ingerez,” povesteşte Mihai Manole, potrivit Digi24.

Barbatul a povestit ca a mers la hipermarketul de unde a cumparat painea pentru a cere explicatii, insa nu a prezentat si bonul fiscal, spun reprezenantii magazinului, de aceea nu au putut face verificari.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Inspectorii ANPC au demarat deja un control. „ Vom merge pe trasabilitatea produsului, pe fluxul tehnologic, să vedem exact unde a existat problema de contaminare sau introducere a acelui obiect, corp străin, în corpul respectiv,” spune Paul Anghel, director general ANPC.

In cazul in care se vor gasi nereguli, amenzile sunt cuprinse între 3.000 şi 30 de mii de lei şi vizează magazinul care vinde produsul cu probleme.

Cei care se confrnta cu astfel de probleme pot face sesizari la Directia Sanitar-Veterinara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si