Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Exact ca shaorma cu de toate, savurata cu atata pofta, pe malul apei- asa a aratat astazi litoralul romanesc, in ultima zi de weekend. Cei mai multi au mancat la pranz un sandvis plin de calorii... pe principiul:  in vacanta romanul se ghiftuieste.  

- E dietetica..rucola, fara sare ca sunt la regim, putin chilli...am adus de acasa la plic.

- Noi am adus ce ne-a ramas aseara, carnati, salamior. Branzaz, paine? Nu nu, doar asa un pic ca sa avem pofta pentru pranz.

- Uitati mezeluri, carnatii i-am terminat. A mai ramas doar un pic de kaizer


Iar la desert, bineinteles, domnii au ales samanta cea de toate zilele: dungata, sarata si care le da de furca in timp ce se bronzeaza sub soare:

- Cate pungi de seminte ati mancat?
-Doua, si mai am vreo cateva...merg
semintele...cu apa minerala.. de obicei eu sparg zilnic vreo doua-trei pungi  3.15


Nici nu e de mirare ca turistii au fugit de restaurante si autoserviri.Inspectorii OPC au inchis 3 terase din statiunea Mamaia, unde au gasit carne expirata si alte produse tinute la temperaturi de peste 30 de grade celsius.

Mai ceva ca soarele pe cer, a fost domnul din imagini in centrul atentiei- nu punga lui cu seminte a atras privirile vecinilor de sezlong, ci lantul cu emblema designerilor de peste hotare.


- Nu va e teama sa veniti cu bijuteriile la mare?
- Nu, dar ce eu sunt copil de doi ani jumate, tre sa viu cu mama si tata?
-Aveti grija de lant?
- Normal ca am grija


Iar daca la gat atarna dintre cele mai inedite bijuterii, in crestetul capului domnii si doamnele deopotriva s-au accesorizat cu palarii de paie, care sa-i fereasca de insolatie

In sudul statiunii Mamaia, turistii au stat cearsaf langa cearsaf, la fel ca sardinele-n conserva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si