Domenicali a spus marti ca Lamborghini intentioneaza sa mentina productia anuala de supermasini la 3.500. In privinta SUV-urilor, el anticipeaza ca productia va fi cel putin la fel de ridicata, in functie de cerere, informeaza News.ro.

Producatorul auto italian este detinut de grupul Volkswagen, prin intermediul diviziei Audi.

Noul SUV va intra la vânzare in 2018 si va avea un pret de pornire de aproximativ 200.000

de dolari.

Domenicali, carea fost numit CEO in februarie, a mai spus ca Lamborghini intentioneaza sa extinda reteaua de dealeri la nivel mondial de la 132 la 160.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Circa 30% dintre dealerii Lamborghini se afla in Statele Unite, cea mai mare piata a companiei.

Lamborghini a vândut in 2015 un numar record de 3.245 de vehicule in intreaga lume, dintre care putin peste 1.000 in SUA.

Lamborghini mareste numarul de angajati cu 500 si dubleaza capacitatea fabricii din Sant'Agata Bolognese, in cadrul unei investitii de mai multe sute de milioane de euro, anuntata in 2015.

Compania italiana urmeaza exemplul mai multor productori auto de lux care au intrat pe piata profitabila a SUV-urilor, intre care si divizia Porsche a VW.

Lamborghini are in plan si lansarea unei versiuni hibride a SUV-ului, pâna in 2020, si ar putea adauga si un vehicul cu emisii zero.

Domenicali a mai spus ca SUV-ul ar putea reprezenta o platforma pentru masini autonome, dar ca astfel de vehicule nu ii vor afecta brandul.

”Când cumperi Lamborghini vrei sa conduci…Vorbim despre emotii”, a explicat el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si