In noaptea de 7 februarie, Miruna Inel, o tanara salvamontista, era batuta crancen intr-un bar din statiunea Straja de interlopul Sorin Palesica, care a lovit-o cu pumnul pe fata pentru ca aceasta i-ar fi cerut sa vorbeasca frumos si mai incet.

Transportata la spital, Miruna si-a revenit, apoi a depus plangere la adresa batausului, care s-a ales cu dosar lenal. Numai ca, in ultimele luni, mai multe zvonuri aparute in presa locala au sustinut ca tanara si-a retras plangerea la adresa lui Palesica, intelegandu-se amiabil cu agresorul!
Mai mult, zilele trecute, publicatia "Vocea Strazii", care a difuzat in exclusivitate inregistrarea cu momentul cand Miruna este agresata de Palesica, declansand revolta publicului la nivel national, a fost notificata chiar de catre Miruna, care solicita stergerea tuturor informatiilor care o privesc, pentru ca ea nu si-ar fi dat acordul!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si