Potrivit statisticilor, unul din 10 barbati sunt infideli atunci cand sotiile lor sunt gravide. Psihoterapeutul Samuel Balasundaram a explicat care sunt motivele si ce trebuie sa faca partenerele pentru a evita aceasta situatie, scrie adevarul.ro.

"Am lucrat cu mai multe cupluri care se confruntă cu această problemă, iar primul lucru pe care aş vrea să vi-l spun este că în 90% din cazuri nu sarcina este motivul care duce la infidelitate.

De multe ori, sarcina acţionează ca un declanşator, dar există deja un dezacord de bază sau un conflict între cei doi", spune psihoterapeutul.

Acesta spune că sarcina este unul dintre motivele care îi face pe bărbaţi să se simtă mai puţin importanţi în viaţa partenerelor, scrie intoday.in.

Motivele pentru care barbatii isi insala sotiile insarcinate sunt faptul ca se simt respinsi din punct de vedere sexual si vad copilul ca pe o amenintare.

"Într-un caz pe care l-am avut, soţul nu a vrut un copilul, dar soţia a luat decizia de a păstra sarcina. Acesta l-a văzut ca pe o ameninţare a legăturii emoţională şi a relaţiei, gândind-se la schimbările care se vor petrece în viaţa lor, iar asta l-a determinat să o înşele", a povestit Balasundaram.

Ce pot sa faca femeile pentru a evita aceasta situatie? In primul rand nu ar trebui sa isi faca griji cu privire la transformarile fizice. 
"Mulţi bărbaţi îţi găsesc partenerele gravide frumoase, iar în cazul în care ambii doresc copilul la fel de mult, sarcina apropie partenerii şi mai mult. De asemenea, sexul nu se limitează doar la penetrare. Aşa că, femeile ar face bine să lase deoparte problemele privind imaginea şi să acţioneze', a spus psihoterapeutul.

Apoi, femeile pot cere informatii despre pozitii sexuale recomandate in timpul sarcinii. Si, foarte important, asigurati-va ca amandoi va doriti un copil si rezolvati conflictele inainte de a ramane insarcinata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si