In distributia celebrului film "Operatiunea Monstrul", realizat in 1976, alaturi de marii actori Toma Caragiu, Octavian Cotescu sau Marin Moraru, a aparut si tanara pe atunci Cristina Hoffman, in rolul pictoritei care da viata peste cap micului grup de pescari amatori plecati in expeditie in Delta Dunarii.

Aparitie angelica, Cristina- care avea atunci 22 de ani- n-a mai rezistat mult in Romania, desi devenise cunoscuta dupa aparitia in comedia respectiva, si a emigrat in Germania, in 1978.
Dupa ce a lucrat o perioada pentru un catalog de turism, Cristina a devenit asistent de film la Munchen, mutandu-se apoi la Paris, unde s-a specializat in montajul de film si video.
In timp, Hoffman a devenit o figura de prim rang a festivalurilor de film de la Berlin si de la Cannes, in prezent ocupand inalta functie de director al Institutului Cultural Roman de la Berlin. Cristina este casatorita cu un alt actor plecat in strainatate inainte de 1989, Dan Nutu (72 de ani), cu care are doi copii, Nicholas si Alexander.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si