Iata-ne din nou fata in fata cu doua povesti care se termina cu bine. Nu la fel am fi zis si la inceput. Sansele ca totul sa fie cu happy end erau aproape inexistente. Inca o data interventia rapida si optimismul ne arata ca putem oferi o noua sansa la viata. Mai intai sa-l cunoastem pe... Rusinosu!

Starea in care a fost gasit era jalnica. Catelul nu se mai putea misca iar ranile de pe corp erau cumplite.

Zacea in tacere pe sinele de tren din apropierea garii din Campina. Norocul lui a fost Alex. Tanarul care l-a si adus in Bucuresti cu masina unui prieten.

Slabit, deshidratat si grav ranit, catelul nici nu mai poate sa manance singur. Pe langa ranile de pe corp, avea si maxilarul rupt. Medicul nu mai asteapta niciun minut si trece la treaba. Alex, insa nu se desprinde nicio clipa de catelul pe care l-a salvat.

Dupa o jumatate de ora norocul pare sa fie de partea noastra. Mititelul incepe sa bea apa din seringa si pare ca vrea sa traiasca din toate puterile.

In perioada de recuperare pacientul nostru parca nu mai e chiar atat de timid. Si-a facut o gramada de prieteni care il ajuta sa treaca peste necazuri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Rusinosu va mai ramane in grija asociatiei Kola Kariola pana cand va fi complet recuperat. Intre timp poate isi gaseste si un stapan iubitor. Iti multumim Alex pentru omenia de care ai dat dovada. Numai impreuna putem salva suflete!

Portos a fost gasit mutilat pe marginea drumului. Nimeni nu stie cum s-a petrecut totul. Important este ca am putut ajunge la el intr-un timp scurt impreuna cu medicul veterinar care i-a acordat primul ajutor.

Imediat a intrat in operatie pentru a-i fi reconstruit ce a mai ramas din maxilar. Dupa mai multe interventii catelul arata mai bine si este hranit pentru prima data cu ajutorul unei seringi.

Cu multa grija si supraveghere permanenta, Portos si-a recapatat partial chipul. Nu si entuziasmul si energia! Ele au revenit in totalitate!

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Vesel si cu chef de joaca, mititelul nostru mai are de trecut cateva hopuri inainte sa poata fi adoptat. Medicul vrea sa ii redea aspectul cat mai aproape de realitate. In acest fel va putea sa si manance singur de acum incolo.

Nu am aflat inca cine e vinovat de starea lui Portos si cum de s-a ajuns in aceasta situatie. Vedem insa partea buna si suntem optimisti in ceea ce-l priveste pe prichindelul fara chip.

Poate intr-o zi, dupa ce se va vindeca, un om milos il va lua acasa si-i va oferi toata dragostea. Pana atunci va ramane in grija asociatioei care l-a salvat.

Ca de fiecare data va reamintim ca nimic din tot ceea ce vedeti nu este posibil fara ajutorul vostru. Orice mic ajutor pentru ei poate insemna o noua sansa la viata. Va multumim ca ne urmariti si ca ne sunteti alaturi. Pentru cei care nu reusesc sa ne prinda la televizor au posibilitatea sa ne urmareasca si pe pagina noastra de facebook Salvam Suflete. Va asteptam cu drag!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si