Traficul de pe un bulevard din Constanta a fost dat peste cap din cauza unui cortegiu funerar. Momentul a fost surprins de reporterii Kanal D.

Traficul de pe un bulevard din Constanta a fost dat peste cap din cauza unui cortegiu funerar. Momentul a fost surprins de reporterii Kanal D.

Jelania a cuprins ca o molima tot bulevardul. Circulatia e paralizata, dar putin le pasa celor din cortegiu.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

In camionul acoperit de flori isi doarme somnul vesnic un barbat de 60 de ani. Era poreclit Priga, iar din respect pentru el si traditie apropiatii nu mai tin cont de reguli. 


Ultimul drum al decedatului a facut ca intreaga circulatie sa fie paralizata, chiar in fata sediului politiei rutiere. Zeci de masini fac parte din alai, iar altele sunt blocate in trafic, spre disperarea soferilor.


Nici macar masina de politie nu vrea sa intrerupa durerea familiei. Se strecoara prin coloana si se retrage, cel mai probabil, la sediu. 

Haosul s-a incheiat dupa ce camionul care-l transporta pe defunct a ajuns la biserica din cartier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si