Abaterile grave ale biciclistilor de la regulile de circulatie au fost a treia cauza care a dus la producerea de accidente rutiere in perioada 1 ianuarie- 30 septembrie.

In aceasta perioada s-au produs 634 de accidente provocate de catre bicilisti, un procente de 10,18% din totalul de accidente produse anul acesta, se arata in statisticile Politiei Romane.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

In datele de 6 si 7 octombrie, politistii au facut controale pe drumurile din toata tara si au sanctionat 2.808 biciclisti care nu au respectat regulile rutiere. In cele doua zile s-au dat 11.317 amenzi si avertismente pentru incalcarea regulilor de circulatie. Pe langa biciclisti au mai fost amendati pietoni, carutasi si conducatori de mopede, precizeza cei de la Politia Romana.

In urma accidentelor provocate de biciclisti au murit 86 de persoane.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si