Percheziţiile procurorilor anticorupţie la Primăria Cluj-Napoca s-au încheiat, fiind ridicate mai multe cutii cu documente.

Viceprimarul Horváth Anna a fost ridicată de anchetatori şi dusă la sediul DNA Cluj pentru a fi audiată.

Procurorii au făcut percheziţii şi la locuinţa viceprimarului, precum şi la sediul UMDR Cluj.

Horváth Anna declara, luni la prânz, că percheziţiile DNA au legătură cu finanţarea campaniei sale electorale la Primăria Cluj, la alegerile din luna iunie.



”Este o anchetă în curs de cercetare penală care are legătură cu posibile nereguli privind finanţarea campaniei electorale la care am candidat pentru Primăria Cluj-Napoca. Se caută posibile legături între finanţarea campaniei şi activitatea mea administrativă şi din cadrul instituţiei. Acum, în acest moment, nu am nicio calitate în acest dosar. Se fac demersuri”, spunea Horváth Anna.

De la locuinţa viceprimarului procurorii au ridicat mai multe documente şi agende personale şi au verificat şi calculatorul acesteia.

DNA anunţa că anchetatorii fac cercetări cu privire la infracţiuni de corupţie ce ar fi fost comise în perioada 2014 -2016.

Horváth Anna a candidat la alegerile locale din 5 iunie pentru Primăria Cluj-Napoca din partea UDMR.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si