In timp ce baiatul manca linistit un sandvis, o bucata de paine i-a ramas blocata in gat, asa ca Dylan a inceput sa se sufoce.  Nestiind ce sa faca, mama lui a sunat la ambulanta, disperata.

A ramas nenorocit pe viata, dupa ce a mancat un simplu sandvis cu sunca. Un copilas de 4 ani a ramas cu leziuni cerebrale extrem de grave
Dylan Woodley, un baietel de patru ani, a ramas marcat pe viata de un incident aparent banal care s-a petrecut chiar sub ochii mamei sale.
Copilul se afla si acum in spital, iar parintii spera sa il ia acasa pana de Craciun.
Dylan Woodley, un baietel de patru ani, a ramas marcat pe viata de un incident aparent banal care s-a petrecut chiar sub ochii mamei sale. Copilul se afla si acum in spital, iar parintii spera sa il ia acasa pana de Craciun.
Cu toate ca in cateva minute medicii de pe ambulanta au ajuns la locuinta familiei, creierul lui Dylan a ramas fara oxigen pret de 45 de minute, ceea ce i-a provocat sechele iremediabile.
"Inca ma mai gandesc- oare era ceva ce puteam face mai mult in acea zi?" se intreaba Ally.
Aproape un an a trecut de atunci, iar baietelul se afla tot in spital, primind ingrijire medicala 24 de ore din 24 si avandu-o pe mama sa alaturi, care s-a mutat cu el in spital. Ea si Roy Townsend, tatal vitreg al copilului, in varsta de 41 de ani, sunt uimiti de lupta pentru supravietuire a lui Dylan si de forta sa de a mai zambi in ciuda celor intamplate.
Cei doi strang acum bani pentru aparatura senzoriala specifica de care vor avea nevoie pentru recuperarea baiatului atunci cand se va intoarce acasa, undeva in preajma Craciunului, spera ei.

Insa cu toate ca in cateva minute medicii de pe ambulanta au ajuns la locuinta familiei, creierul lui Dylan a ramas fara oxigen pret de 45 de minute, ceea ce i-a provocat sechele iremediabile.

"Inca ma mai gandesc- oare era ceva ce puteam face mai mult in acea zi?" se intreaba Ally, mama baiatului.

Aproape un an a trecut de atunci, iar baietelul se afla tot in spital, primind ingrijire medicala 24 de ore din 24 si avandu-o pe mama sa alaturi, care s-a mutat cu el in spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Ea si Roy Townsend, tatal vitreg al copilului, in varsta de 41 de ani, sunt uimiti de lupta pentru supravietuire a lui Dylan si de forta sa de a mai zambi in ciuda celor intamplate.

Cei doi strang acum bani pentru aparatura senzoriala specifica de care vor avea nevoie pentru recuperarea baiatului atunci cand se va intoarce acasa, undeva in preajma Craciunului, spera ei.

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si