"Si de la viata mai imi doresc ceva:pe Ana Maria Rosa sa o iubeasca publicul si sa duca mai depate numele meu", spune artistul.

Un om, un model, un artist care pana in ultima clipa a urcat pe scena. Aurelian Preda ascunde o poveste trista. Destinul a vrut ca el sa creasca fara tata si ironia sortii face ca si fiica lui sa ramana singura pe lume.

Sarman copil, Aurelian Preda a crescut intr-o casuta pe Valea Argesului. Dragostea mamei i-a dat putere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

O casuta micuta, pe un varf de deal, intr-un sat uitat de lume. Si-a construit din cantec o vila de doua sute de mii de euro langa Bucuresti, dar Aurelian Preda purta in suflet imaginea satului natal.

In Valea Calului i-a ramas sufletul. Acolo ii poarta amintiri dragi rudele si prietenii. Casuta copilariei este ingrijita acum de sora si cumnat. Artistul si-a scris testamentul chiar inainte de a muri.

"Tatal meu bun si frumos:( Imi lipsesti asa de mult ...imi lipseste mangaierea ta, imbratisarea ta calda, imi este dor de chipul tau bland, de vorbele tale dulci..de TINE!", a scris fiica lui Aurelian Preda.

Si poate ca cea mai de pret mostenire este cantecul. Aurelian Preda ii lasa fiicei sale, nu doar o casa impresionanta, bani in conturi si afaceri, ci si dragostea de traditie.

"Clipele pe care le petrec alaturi de tata si de mamaie sunt foarte frumoase, niciodata nu ma simt singura. Astazi cant tata cu tine si cu mult draga pt lume, ana drtaga fata asta mi-a fost dorinta, tu sa imi canti cantecele sa nu imi piarta numele", mai spune tanara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si