Femeia a intrat in coma, cand se pregatea pentru nunta. Medicii nu erau siguri ca isi va reveni, asa ca rudele au anulat comandat pentru rochia ei de mireasa. Si-a revenit din coma dupa 31 de zile si a fost mai hotarata ca niciodata sa se casatoreasca cu alesul inimii. I-a fost imposibil sa isi gaseasca o rochie de mireasa potrivita, asa ca i-a propus viitorului ei sot sa se casatoreasca fara haine.

"Un lucru foarte important pentru mine era chiar rochia de mireasa. M-am chinuit luni de zile sa gasesc rochia visurilor mele care sa mi se si potriveasca ca marime. Dar apoi totul s-a dat peste cap", a marturisit Monique pentru Daily Star.

Astfel, mirasa a purtat doar un lantisor si o coronita din flori cu voal, în timp ce sotul ei a purtat o palarie si un papion.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

"Când am vazut invitatii cum ne asteptau, iar eu eram complet dezbracata, am fost îngrozita. Dar apoi m-am uitat iar în jur si am vazut ca lumea zambea si aplauda si m-am simtit foarte bine", a marturisit Monique.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si