Mama fetitei, o tanara in varsta de 24 ani a lasat-o pe fetita in cada la baie si a mers la bucatarie sa spele vasele. Intre timp femeie a uitat de micuta. Cand si-a amintit de ea, era deja prea tarziu. Fetita zacea in cada, cu fata in apa.
Anchetatorii spun ca femeia consumase o sticla de cidru in ziua respectiva si ca din cauza aceasta a uitat de fetita.
Un martor le-a spus judecatorilor ca femeiea a iesit disperata in strada si intreba trecatorii daca i-au vazut fiica, pentru ca nu o mai gaseste.
Femeia este acuzata acum de neglijenta, relateaza Daily Mail.

Mama fetitei, o tanara in varsta de 24 ani a lasat-o pe fetita in cada cu apa la baie si a mers la bucatarie sa spele vasele. Intre timp femeie a uitat de micuta. Cand si-a amintit de ea, era deja prea tarziu. Fetita zacea in cada, cu fata in apa.

Anchetatorii spun ca femeia consumase o sticla de cidru in ziua respectiva si ca din cauza aceasta a uitat de fetita. Un martor le-a spus judecatorilor ca femeia a iesit disperata in strada si intreba trecatorii daca i-au vazut fiica, pentru ca nu o mai gaseste. Femeia este acuzata acum de neglijenta, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si