Actualul Principe al Romaniei, Radu Duda s-a nascut la Iasi, pe 7 iunie 1960, intr-o familie de medici, absolvind, in 1984, Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica din Capitala, la clasa profesoarei Olga Tudorache. Repartizat al Teatrul din Suceava, apoi la cel din Iasi, Duda s-a stabilit in 1988 la Bucuresti, unde- vreme de patru ani (1990-1994)- a fost asistentul universitar al celebrului Dem Radulescu la UNATC.

Din 1996, momentul casatoriei cu Principesa Margareta, fata Regelui Mihai, Radu Duda devine Principele Radu, implicandu-se intr-o multime de actiuni caritabile specifice unei case regale.
Din perioada actoriceasca a lui Duda s-au pastrat cateva imagini din ecranizarea comediei"Titanic Vals" (1994), in care principele de azi il intruchipa pe ofiterul Gigi Stamatescu, dar si secvente din filmul "Nelu", realizat in 1988, in care sotul Principesei Margareta joaca rolul secundar al unui militian bun la suflet.

 

 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si