Ajuns acasa, a dat foc la tot ce-a prins în cale si si-a amenintat cu moartea mama, sora si vecinii. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Baiatul e ca o naluca. Imaginea terifianta ii ingheata pe toti de frica, de la mama, sora si pana la vecini. In schimb, autoritatile, ascunse in spatele unei legi bolnave, se fac ca nu vad.

Abia intors de la sectia de psihiatrie, tanarul s-a dezlantuit, din nou.
"Si-a rupt geaca, si-a ars-o. Si-a dat foc la haine. A dat foc el". 

Oare cat va mai trebui sa-si strige disperarea aceasta mama, ca autoritatile sa o puna la adapost de propriul fiu?  
"Sambata m-a batut, duminica m-a batut!"

Baiatul a fost internat in repetate randuri, dar, de fiecare data, mama a fost chemata sa-si ia inapoi fiul cu mintile ratacite. Ba nu sunt locuri, ba poate fi tratat acasa, mereu s-a gasit cate-o scuza. Desi familia sustine ca bolnavul ameninta ca va fi prapad!

Devenit agresiv, baiatul a fost dus psihiatrie, unde medicii ramasi, de curand, fara sefa lor, care facea teste ilegale pe pacienti, au luat o decizie halucinanta: sa lase liber un individ ce figureaza cu afectiuni psihice, pentru ca nu si-a semnat singur internarea. Cateva ore mai tarziu, avea sa dea foc la tot, in jur.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

E strigator la cer cum medicii de pe ambulanta, asemeni celor de la sectia de psihiatrie, dau un pas inapoi. In ajutor, cheama politia, care, dupa un control fulger, da un verdict si mai socant: 

Oficial, conducerea spitalului judetean Arad nu a vrut sa comenteze decizia de a-l lasa pe bolnavul fara discernamant sa-si refuze internarea. Neoficial, a dat vina pe proasta legislatie, care, de fapt, acopera astfel de decizii naucitoare. La cererea familiei, tanarul va fi bagat intr-o comisie care-i va decide viitorul.

Fie va fi inchis pentru totdeauna, fie va fi aruncat,iar, in grija grija familiei inlemnite de teama. Teama ca, intr-o buna zi, baiatul ar putea ucide!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si