Chiar daca pana la Craciun, mai avem inca o luna si cateva zile, la Sibiu s-a dat deja startul sarbatorilor de iarna. Cu mic, cu mare oamenii s-au strans in centrul orasului pentru a se bucura de surprizele de la Targul de Craciun.

Peste 80 de comercianti au pregatit tot felul de delicatese cu aroma de sarbatori si cadouri pentru pentru cei dragi.

Iar pentru cei mici a fost amenajat un parc de distractii

La mare cautare au fost vinul fiert, castanele coapte si dulciurile. Curiosii s-au lasat repede ademeniti de casutele pline cu bunatati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Si cum atmosfera de la targ este una de basm, vizitatorii nu au plecat pana nu au facut poze cu fiecare coltisor: "Eu sunt de la Cluj, dar imi place foarte mult aici. E ceva special, ca de poveste. Oamenii sunt in spiritul Craciunului, totul e frumos”.

Andrei Dragan Radulet, organizator: „Proiectiile care ne transpun in atmosfera sarbatorilor asa instantaneu cum intram in Piata Mare.

Sunt si 80 de casute anul acesta, este cel mai mare numar pe care l-am avut pana acum si este pur si simplu interesant sa vezi cum atata lume din atatea colturi ale tarii e aici din prima zi”.

Targul de Craciun de la Sibiu va fi deschis pana dupa sarbatori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si