"Colegii mei vor fi cei care din prima luna de Parlament vor trebui sa renunte la acele pensii speciale, pentru ca PSD nu viseaza decat privilegii, nu viseaza decat stipendii, nu viseaza decat bani în plus nemeritati. Ori vrem sa fie acelasi lucru pentru toata lumea, de la imunitate la salarii, la pensii ori vrem sa avem categorii de privilegiati. Eu sunt în fruntea unui partid care nu accepta privilegii si imunitati" a declarat Alina Gorhgiu în fata alegatorilor, potrivit b1.ro.

Totodata, Gorghiu a lansat un atac la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, pe care il compara cu noul presedinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

"A facut din Teleorman un pol de saracie în Romania, rata somajului este mai mult decat dublu decat cea la nivel national. Va las sa ghiciti, o fi Dodon? E Dragnea oameni buni!", le-a spus Gorghiu alegatorilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si