I s-a umplut privirea de speranta batranului Octavian, cand a vazut langa umila lui Dacie, o rulota cat o garsoniera! "Pentru mine este un erou.  Nu am stiut pana nu am venit aici, am fost impins doar de situatia dansului", spune Marius Bolboaca, un telespectator Kanal D.

Marius, un telespectator Kanal D, a ramas profund impresionat de povestea batranului- poveste care a strans in mediul online peste 10 mii de vizualizari.

A vrut sa-i aduca un strop de fericire lui Octaviansi a reusit!

"Am reusit sa aducem rulota, am traversat tot jduetul Constanta, ca o aveam in partea cealalta, am adus-o sa i dam batranului sansa la o iarna mai linistita, mai calda", spune el.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Dacia veche si ruginita este acum istorie. Rulota pe care pensionarul a primit-o in dar este o casa in toata regula: are un pat spatios, chiuveta si dulapuri in care vor sta la loc de cinste cartile preferate ale pensionarului.

"Dorm frumos, in celalalt ma trezeam de 3 ori pe noapte, acum m-am trezit doar o data.", spune batranul.

Rulota nu este racordata nici la apa, nici la electricitate, dar tanarul cu suflet mare promite sa rezolve si aceste probleme. Modestia batranului l-a impresionat. "N-am mai vazut la televizor de ani de zile, m-am dezobisnuit. Nu am nicio pretentie.

Sa facem aici niste trepte. Trebuie sa gasesc eu. Ia sa pun eu, dar nu, ca aluneca. Niste BCA. Vin eu dupa amiaza.", spune barbatul.

De cand materialul prezentat la Stirile Kanal D a devenit viral pe internet, si alti oameni vor sa vina in ajutorul batranului care a sacrificat totul pentru sanatatea fiicei sale. Miscat de ajutorul pe care l-a primit, Octavian va multumeste: "Le multumesc foarte mult cu aceasta ocazie.Soarele rasare cateodata in viata omului, chiar daca este innorat.", le-a transmis el celor care l-au ajutat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si