In august 2014, Dinu Patriciu murea la doar 64 de ani ca urmare a unui cancer la ficat si a unor infectii pulmonare, lasand in urma o avere de miliarde de euro, dar si datorii uriase. Daca fetele magnatului, Ana si Maria, se bat cu Dana, ultima sotie a lui Dinu, pentru partea lor de mostenire, in ecuatie a intervenit si statul roman, interesat sa recupereze cat mai repede datoriile pe care Patriciu le-a facut, multe dintre ele rezultate ca urmare a unor afaceri paguboase.

Maria Patriciu
Maria Patriciu
In noianul de actiuni deschise in instanta de diverse persoane sau institutii, care doresc sa fie despagubite de urmasii mogulului, a aparut si procesul intentat de Ministerul Finantelor Publice Danei, Mariei si Anei Patriciu.
Dana si Dinu Patriciu
Dana si Dinu Patriciu
Pe 18 noiembrie, la Tribunalul Bucuresti, Mariei i s-a respins "dreptul de a introduce in cauza" pe Melanie Anne Chen (mana dreapta a lui Patriciu) si pe Sabina Patriciu, mama ei si a doua sotie a lui Dinu. Tinand cont de complexitatea dosarului, judecatorii au programat urmatorul termen pe data de 13 ianuarie 2017.
Sabina Patriciu
Sabina Patriciu

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si