Sunt imaginile iernii care a lovit din plin: oamenii din Baia Mare au realizat cu stupoare, la primele ore ale diminetii, ca masinile nu le mai sunt de niciun folos.

In timp ce bietii cetateni se lupta singuri cu nametii pe marile bulevarde, munca de deszapezire se da in fata primariei. 7 oameni- cel mai probabil angajati, dau la lopata pentru o institutie goala.
Ca doar e zi libera de la stat.

Doar doua utilaje de deszapezire, vechi de cand lumea, ar avea primaria. Dar nici urma de ele, prin oras. Drumul s-a transformat in patinoar in doar cateva minute,  asa ca  niste calatori au inceput sa-mpinga de zor autobuzul in care se aflau.

Singurele drumuri unde lucreaza neincetat utilajele de deszapezire sunt cele dintre Satu-Mare si Suceava. Si aici, iarna a lovit din plin.

In ciuda eforturilor de deszapezire, zeci de tiruri au ramas blocate in pasul Gutai, inca de azi noapte. Din cauza ninsorii necontenite, masinile mai mari de 7 tone si jumtate au fost trase pe dreapta de politisti.

Iarna isi va intra in drepturi si in celelalte zone din tara, unde vantul va bate cu pana la 70 de kilometri pe ora.
Meteorologii pastreaza in vigoare codul galben, pana in noaptea aceasta, la ora 2, cand in centrul si nordul tarii, dar si in zonele de munte va ninge viscolit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si