Ion Tiriac din nou aplaudat pentru performantele sale! De data aceasta nu pentru rezultatele din sport ci din afaceri. Acesta a inaugurat patinoarul ultramodern din Otopeni. Este o investitie mare de aproape 4 milioane de euro, este un complex spotiv destinat copiilor care vor sa faca performanta.

Imbracat la patru ace, in costum albastru, pantofi din piele intoarsa, maleta gri si purtand la mana un ceas scump, Ion Tiriac a fost in permanenta flancat de cei 3 bodyguarzi.
A salutat, a socializat dar totul s-a intamplat sub atenta supraveghere a agentilor de paza. Si cum a fost eveniment de mare anvergura nu aveau cum sa lipseasca marile nume din sport.. Ilie Nastase a fost si el prezent insa nu a venit la brat cu Brigitte, ci s-a intretinut cu fosta sa sotie Amalia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si