Tuica ajuta la ameliorarea simptomelor de gripa si raceala. Prin fierbere, vaporii calzi de alcool ajuta la dilatarea vaselor capilare si  la oxigenarea sangelui, iar tuica fiarta scade riscul de a face pneumonie, scrie realitatea.net.

Chiar si asa, tuica fiarta trebuie consumata in cantitati mici (20 -150 ml). Cei care sufera de ulcer, hepatita, persoanele sedentare, anemice sau cele care muncesc in frig ar trebui sa evite consumul ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si