Desi medicii i-au recomandat sa mai ramana in spital sub observatie, arista a plecat dupa noua zile de spitale, pe propria raspundere.

”Nu ma simt chiar asa de bine cum mi-as dori. Am cazut in casa, m-am dus in biblioteca sa iau niste carti. In camera respectiva am niste perne pe jos si, facand cativa pasi inapoi, m-am impiedicat de-o perna, m-am dezechilibrat si am cazut foarte urat.

Am cazut pe spate si mi-am fracturat o vertebra la sira spinarii. Am crezut ca-mi va trece si am sunat la Urgenta abia a doua zi cand nu mai puteam de durere. Acolo, un om minunat in persoana profesorului Gheorghe Ion Popescu, seful Clinicii de Ortopedie de la Spitalul de Urgenta Floreasca, a avut grija de mine. Am stat 9 zile. Voiau sa ma tina pana la primavara, insa am dat o declaratie pe proprie raspundere ca vreau sa plec. Nu sunt obisnuita sa stau asa in spital, eu si sotul meu am fost oameni foarte sanatosi, vigurosi. Cand vad ca sunt in asa situatie, ma crispez”, a povestit pentru click.ro Sanda Taranu.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ajunsa la 78 de ani, Sanda Taranu a ramas in memoria telespectatorilor drept una dintre cele mai profesioniste si mai seducatoare prezente de pe micul ecran din perioada comunista, dupa 40 de ani de cariera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si