In tot acest timp, cadavrul bebelusului de 15 luni a stat in patut, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Kimberley Hainey, mama in varsta de 37 de ani din Scotia, si-a mintit luni intregi rudele si prietenii ca micutul Decan traieste, ba chiar merge la gradinita, desi ultima data el a fost vazut in viatain august 2009, iar cadavrul a fost descoperit in martie 2010.
In tot acest timp ea a incasat asigurarile sociale si nu s-a gandit nicio clipa sa raporteze decesul fiului sau.
Din cauza gradului mare de descompunere al cadavrului, medici legisti nu au putut sa spuna care a fost cauza decesului.
Martorii au declarat ca femeia, care se lupta cu dependenta de heroina, il lasa perioade lungi de timp pe copilul de 15 luni singur in casa, cu scutecul murdar si  fara mancare.
Dupa moartea acestuia, femeia i-a vandut hainele si jucariile pentru as-i cumpara droguri.
Cadavrul a fost descoperit de mama lui Kimberley dupa ce a fost anuntata ca micutul nu a fost adus la vaccin si urmeaza sa fie dat disparut la serviciile de asistenta sociala, scrie Daily Mail.

In tot acest timp, cadavrul bebelusului de 15 luni a stat in patut, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Kimberley

Hainey, mama in varsta de 37 de ani din Scotia, si-a mintit luni intregi rudele si prietenii ca micutul Decan traieste, ba chiar merge la gradinita, desi ultima data el a fost vazut in viata in august 2009, iar cadavrul a fost descoperit in martie 2010.

In tot acest timp ea a incasat indemnizatia pentru cresterea copilului si nu s-a gandit nicio clipa sa raporteze decesul fiului sau. Din

cauza gradului mare de descompunere al cadavrului, medici legisti nu au putut sa spuna care a fost cauza decesului. Martorii au declarat ca femeia, care se lupta cu dependenta de heroina, il lasa perioade lungi de timp pe copilul de 15 luni singur in casa, cu scutecul murdar si  fara mancare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa moartea acestuia, femeia i-a vandut hainele si jucariile pentru as-i cumpara droguri. Cadavrul a fost descoperit de mama lui Kimberley dupa ce a fost anuntata ca micutul nu a fost adus la vaccin si urmeaza sa fie dat disparut la serviciile de asistenta sociala, scrie Daily Mail.

Femeia a fost acuzata de crima si a fost inchisa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si