In 2005, Daciana Sarbu si Alin Bobeanu, un cunoscut voleibalist din Piatra Neamt, s-au intalnit la inmormantarea tatalui sportivului, un membru marcant PSD. Ulterior, cei doi au pastrat legatura si pana la o poveste de dragoste nu a mai fost foarte mult, mai ales ca Daciana a confirmat imediat idila in presa vremii.

"Ne simtim bine impreuna, avem o viata normala si cred ca mi-ar placea sa ma plimb cu el de mana prin Strasbourg“, marturisea Daciana, completata de Alin: "In toamna anului viitor ne vom casatori.
Ne-am cunoscut acum cinci luni, intr-un cerc de prieteni comuni si de atunci am ramas impreuna"
. De altfel, totul mergea ca-n povesti intre amorezi, in toamna lui 2005 cuplul anuntand ca nunta urma sa aiba loc peste un an, toate detaliile fiind batute in cuie.
"Sala este mare si vor incapea cu siguranta peste 500 de invitati, cati avem de gand sa chemam. Rochia va fi simpla si eleganta si o voi face la o casa de moda din Bucuresti. Voi avea si domnisoare de onoare, dintre prietenele mele nemaritate. Am cazut de acord cu Alin sa avem două perechi de nasi, una din partea lui, alta din partea mea. Suntem foarte fericiti si dorim sa avem copii multi, pentru ca amandoi iubim copiii"
, povestea incantata actualul europarlamentar. Numai ca, spre surprinderea tuturor apropiatilor, cei doi s-au despartit chiar in iarna lui 2005, fara nici un fel de comentariu!
Ulterior, in 2007, Daciana s-a maritat cu Victor Ponta, in timp ce Alin a renuntat la volei, s-a angajat in cadrul Ministerului de Interne si a urcat in ierarhie pana cand a ajuns, interimar, ce-i drept, ofiter specialist si sef al biroului de investigatii criminale din Piatra Neamt!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si