Starul de cinema a tinut sa impartaseasca experienta cu cei zece milioane de fani de pe reteaua de socializare. ”Multumita controalelor frecvente si medicilor minunati, totul este bine. Arata mai rau cu bandaj decat fara. Jur!”, a scris el, adaugand hashtag-ul #wearsunscreen (foloseste crema pentru protectie solara), scrie NME.com.

Actorul a fost supus pentru prima data

unei interventii de inlaturare a unui carcinom bazocelular in 2013, dupa ce sotia sa, Deborra-Lee Furness, l-a indemnat sa mearga la medic pentru a-i fi verificata o alunita de piele.

In prezent, starul australian merge la control medical la fiecare trei luni si a lansat deja o gama de creme de protectie solara pentru copii, scrie news.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Carcinomul bazocelular este cel mai des intalnit tip de cancer de piele, care afecteaza peste 90% din totalul pacientilor diagnosticati cu cancer de piele in Statele Unite ale Americii. Astfel de carcinoame se raspandesc rar in organism, dar, daca nu sunt extirpate, pot sa afecteze tesutul inconjurator.

Hugh Jackman, nascut pe 12 octombrie 1968, este cunoscut pe plan international gratie rolurilor interpretate in filme cu super-eroi si in cateva comedii romantice. A devenit celebru cu rolul Wolverine din franciza cinematografica ”X-Men” si s-a remarcat in comedia romantica ”Kate si Leopold/ Kate & Leopold” (2001), filmul de actiune ”Van Helsing” (2004), drama ”Prestigiul/ The Prestige” (2006),

drama istorica ”Australia” (2008), filmul SF ”Pumni de otel/ Real Steel” (2011), musicalul ”Mizerabilii/ Les Miserables” (2012) si thrillerul ”Prizonieri/ Prisoners” (2013).

Partitura din ”Mizerabilii” i-a adus in 2013 o nominalizare la premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor in rol principal” si primul Glob de Aur din cariera. in teatru, starul australian a castigat un premiu Tony pentru rolul din spectacolul ”The Boy from Oz”. De patru ori prezentator al galei Tony Awards, castigator al unui premiu Primetime Emmy pentru una dintre aceste prestatii, Hugh Jackman a impresionat apoi si in 2009 in calitate de prezentator al galei de decernare a premiilor Oscar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si