Imaginile sunt surprinse in centrul Caracalului, in apropiere de cladirea postei si la cateva sute de metri de Primaria din localitate. Camerele suprind cativa maidanezi care alearga speriati pe strazile orasului, dar numarul lor nu este unul deloc de ignorat.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

Orasul arata deplorabil si, in concordanta cu maidanezii de pe strazi, pare ca este parasit de ceva timp si ca ar fi un "oras fantoma", exact ca in filmele western.

Locuitorii din Caracal sunt de-a dreptul exasperati de aceasta problema a cainilor comunitari, dar autoritatile locale nu au facut nimic in aceasta privinta, desi ea dureaza de peste un an de zile.

"Rusine domnului primar" sau "Am piedut numaratoarea la 26. Oare doar atat au fost?" sunt cateva dintre comentariile caracalenilor la aceasta postare de pe net.

Sursa Video: Facebook.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si