Roznov, 29 august, 2016. Timp de 22 de minute, fara incetare,  Catalin Manole e filmat cum il striveste in bataie pe Dan Muscalu, tata a doi copii. La fel de groaznic e si ca niciunul dintre cei care asista la omor nu misca un deget sa-l salveze.

Scena sinistra, suprinsa de camerele de supraveghere, il infioara pana si pe procuror.

Nu si pe judecatorii care dau o sentinta mult prea usoara, spune tatal victimei: 9 ani, pentru un fiu bagat mult prea devreme in pamant. "Nu va lasati usor. Nu, nu au fost de acord sa ne dea daune morale. Am cerut, dar vad ca nu s-a luat in consideratie.", spune tatal victimei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Măsură radicală luată în Ungaria. Locul de care nimeni nu mai are voie să se apropie după ce Dunărea a atins un nivel record- wowbiz.ro

250 de mii de lei cere familia lui Dan, drept daune morale, cu toate ca banii nu vor umple niciodata golul lasat.

"Il stiam de copil, ca nu a fost obraznic, a fost la locul lui, si au ramas doi copii, nevasta.

Nu trebuia sa faca asa ceva.", spun cei care l-au cunoscut.

Mahnirea rudelor e cu atat mai mare, cu cat nimeni din partea criminalului nu s-a interesat de soarta sotiei si a fiului lasat orfan de tata.  Dan Muscalu era singurul lor sprijin financiar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si