Mama ta este simbolul emotiilor si al iubirii, al protectiei si al sacrificiului. Ea reprezinta alinarea, adapostul, copilaria lipsita de griji, dar si intuitia feminina pe care te bazezi adesea.

Ce inseamna cand iti visezi mama – Nevoia de afectiune

Cand mama ta iti apare mai des in vis, este timpul sa te gandesti ce anume lipseste din viata ta afectiva, potrivit Libertateapentrufemei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Poate ca v-ati indepartat una de alta si aveti nevoie sa petreceti mai mult timp impreuna sau poate ca si tu esti mama la randul tau si simti ca nu faci destul pentru copilul tau.

Poate ca esti prea singura si stii ca ti-ar face bine sa te intorci acasa, chiar daca ti-ai croit o viata noua departe de parinti.

Mama ta, un simbol pozitiv in vis

Mama semnifica toate lucrurile pozitive din viata ta, iubirea de care te bucuri si pe care o daruiesti, increderea de care ai nevoie, tandretea, duiosia si sentimentul de pace pe care il aveai copilarie.

Cand visezi ca te afli iar in bratele mamei, la fel ca in copilarie, inseamna ca vei primi sprijin din partea prietenilor sau a persoanelor mai in varsta pe care te poti baza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si