Aici, apartamentele cu trei camere ajung si la 80.000 euro, iar garsonierele au ca pret de pornire suma de 20.000 de euro. Dezvoltatorii explica aceasta crestere datorita lipsei terenurilor pe care se pot construi locuinte, in timp ce cererea este extrem de mare in ultima perioada. "Lipsa terenurilor pentru constructia de blocuri a dus la cresterea treptata a preturilor privind apartamentele.

Totodata, un alt motiv este numarul mic de apartamente puse spre vanzare in momentul de fata. Spre exemplu, pentru o locuinta liciteaza trei – patru persoane, iar fiecare ridica pretul, in medie, cu cate o mie de euro", a declarat, corespondentului MediaFax, un dezvoltator imobiliar.

Multi spun ca este rentabil sa cumperi un apartament avand in vedere ca o chirie ajunge la 200- 250 de euro, un venit mult mai mare decat o dobanda la un credit bancar, sa zicem de 45.000 de euro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alte voci spun ca preturile au crescut si datorita angajatilor care lucreaza la autostrada Sebes-Turda, la renovarea caii ferate sau la companii din Alba, iar acesti oameni si-au luat chirii in Alba Iulia, noteaza cei de la Ziarul Financiar. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si