Laurentiu Cabariu (43 ani) a fost coleg cu Sorin Grindeanu la liceul „Traian Doda” din Caransebes. Cei doi au fost prieteni buni si chiar au impartit aceeasi camera. Asta nu l-a impiedicat pe Laurentiu sa iasa in strada si sa-i ceara demisia, cu ocazia recentelor proteste. Tanarul economist spune ca este dezamagit de felul in care fostul lui prieten a ales sa conduca tara.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Sorin a venit sa ma viziteze in Germania o data, am retrait amintirile din liceu intr-o seara. Am fost foarte apropiati, am stat impreuna si la camin, in aceeasi camera, in primul an, aici, in Timisoara in timpul facultatii, am fost prieteni foarte buni, Cred ca si acum, daca ne vedem, vorbim, suntem prieteni, Totusi, eu nu sunt de acord cu multe lucruri pe care le-a facut in politica si de aceea, probabil, da, „Jos Grindeanu!”, pentru ca am sperat cu totii sa faca altceva”, a declarat Laurentiu Cabariu pentru justitiacurata.ro.

Sorin Grindeanu e contestat de fostul coleg

Fostul coleg crede ca Grindeanu este extrem de influentat de Liviu Dragnea, in fata caruia nu sufla nici un cuvant.
„Cred ca este fortat. Joaca dupa cum spune presedintele partidului. Este intr-un sistem, n-as vrea sa spun mafiot, dar joaca o carte a putere si a relatiilor. El visa sa fie prim-ministru, era visul lui dupa ce a intrat in politica. Eu nu l-am inteles inca din 1996, cand a intrat in PSD, sau cum se numea atunci partidul, dar cred ca a simtit si atunci oportunitatea, a avut un culoar si sansa sa urce.
Tatal lui era seful PSD si cred ca l-a ajutat. Nu stiu lucruri din culise, dare stiu ca Sorin la randul lui, a ajutat alti colegi sa ocupe functii, respectiv pe presedintele Consiliului Judetean Casar-Severin, Silviu Hurdezu. Este o retea, se sprijina unii pe altii, ceea ce e OK pana nu dauneaza comunitatii sau chiar tarii”
, a mai spus Cabariu.
Barbatul sustine ca, acum, Grindeanu s-a „imbolnavit” de microbul puterii si ca a tras sfori pentru rudele sale.
Laurentiu Cabariu are 43 de ani si a locuit in Germania

„Are si Grideanu asa ceva la activ, si-a numit cumnata, sora sotiei, profesoara la sat, inspector general scolar pe judetul Timis. Se intampla pe vremea cand era vice-primar, apoi ministru, cand a reconfirmat-o pe post printr-un concurs unde era singura candidata.(...) Zicea ca e foartem foarte greu, dar in politica merge orice. Daca va ajunge prim-ministru, mai sus nu vrea sa ajunga. Probabil ca nu vrea sa fie si presedinte”, a mai spus fostul coleg al lui Grindeanu.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si