Cunoscuta ca o artista nonconformista, Ileana Ciuculete a suferit o transformare uriasa in ultima perioada. Conform enoriasilor de la Biserica Costeasca, pe care aceasta o frecventa, artista devenise extrem de bisericoasa si mergea foarte des sa vorbeasca cu duhovnicul ei, parintele Grigore.

Cornel Gales, ingenunchiat langa sicriul sotiei sale

„Venea foarte des aici, era prietena cu noi si chiar daca venea uneori cu fusta mai scurta de genunchi, nimeni nu se uita urat la ea.

In ultimul an, venea foarte des vinerea, la Maslu si statea in genunchi toata slujba, alaturi de Cornel. Poate ca stia ea ceva sau poate a presimitit, cine stie? Doar sotul ei si duhovnicul stiu tot adevarul”,  ne-a declarat o membra a parohiei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: O profesoară a fost arestată după ce s-a aflat ce i-a făcut unui elev în vacanța de vară- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Sfantul Maslu sau „Ungerea bolnavilor” este o taina prin care un credincios bolnav este facut partas, prin ungerea cu untdelemn si rugaciunea preotului, de harul lui Dumnezeu spre mantuirea sufletului sau a trupului. Pe scurt, este o slujba speciala care se face inclusiv la cererea credinciosilor, in cazul in care acestia au o suferinta fizica sau considera ca au pacate.

Cei doi s-au iubit foarte mult

In mod obisnuit, maslul poate fi primit de orice crestin care incepe sa se afle in pericol de moarte, din cauza bolii sau a batranetii. In mod normal, este necesara spovedania facuta recent. Daca, dupa primirea maslului, crestinul se insanatoseste, iar, ulterior, ajunge din nou in stare grava, poate primi maslul din nou. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si