Imbracata in negru, Ionela Prodan a pasit trista spre sicriul Ilenei Ciuculete. Femeia i-a aprins o lumanare artistei, i-a pus o floare la capatai si, pe urma, i-a pupat crucea si a spus o rugaciune!

Citeste si: Povestile cimitirului unde va fi inmormantata Ileana Ciuculete! Crucile pe care sunt trecute doar coduri! A fost numit “cimitirul saracilor”, dar aici sunt si multi artisti morti in cutremurul din 1977

 

Distrusa de durere, Ionela Prodan a inceput apoi sa planga cu lacrimi amare la capataiul regretatei cantarete, semn ca relatia dintre ele a fost puternica de-a lungul anilor, iar decesul neasteptat al Ilenei a marcat-o puternic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Dupa 20 de minute, cu greu, cantareata a iesit din biserica din Chitila! A avut totusi puterea de a spune cateva cuvinte despre Ileana Ciuculete si, in special, despre felul in care ea si-a ascuns suferinta.
“Avea atata putere, o tinuta si o demnitate umana fantastica! Nu stiu, ma intreb …cat de tare a putut ea sa fie, sa nu arate nici macar un semn de durere cuiva? Nu a suportat sa o vada cineva suferind.

Sunt sigura ca stia ca este bolnava, fiindca nu se poate sa ai un corp atat de bolnav si sa nu simti. Atat a strans in ea totul, a luptat cu probleme, este incredibil! A plecat cu zambetul sau superb si cu acel glas minunat”, a declarat Ionela Prodan.

Artista recunoaste ca s-a retras in ultima vreme din lumea artistica si de aceea, imi momentul in care am fost sunata de televiziuni si intrebata despre moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete, ei nu i-a venit sa creada in prima faza.

“Eram sigura ca nu este adevarat ce aud. Le spuneam tuturor, stati putin, controlati mai amanuntit, cum sa spuneti asa ceva, nu cred, nu se poate… Din pacate, era adevarat! Ileana murise! Asa ceva eu nu am intalnit niciodata! Un om cu atata putere de a infrange durerea. Sa o odihneasca Dumnezeu acolo in cer, fiindca si acolo va canta. Ca o incurajare adusa familiei, va spun ca nu stiu ce sa zic, eu mi-am pierdut tatal fetelor mult prea devreme si stiu cat este de greu, ramai singur cu durerea ta. Sper ca rudele sa aiba putere, sa treaca peste aceasta durere fantastica, pentru ca nimeni si nimic nu o poate inlocui pe Ileana”, a spus, trista, Ionela Prodan

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si