Scandalul din ALDE, care ii are ca protagonisti pe liderii partidului, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, a adus in prim-plan un politician anonim, pe Dumitru Zmau, fost presedinte al filialei ALDE Botosani si sef al Politiei Rutiere Botosani, in prezent pensionar. Acesta si-a arata nemultumirea fata de Daniel Constantin, fotografiindu-se in fata Palatului Parlamentului, imbracat doar in chiloti si sosete. "Si uite aşa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din copreşedinte ALDE Botoşani.

Atunci i-am arătat ce aveam in chiloţi, în partea din spate. Acum când văd că face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, aş vrea să-i arăt ce am şi în partea din faţă! Cum e de făcut, dragi prieteni?”, este mesajul postat de Dumitru Zmau.
Pana sa pozeze, Zmau era cunoscut in judetul sau drept unul dintre cei mai mari mosieri. El detine, conform declaratiei de avere, un teren agricol de 94 de hectare, o padure de doua hectare, un teren intravilan de 4 hectare, precum si un luciu de apa de peste 10 hectare. Zmau sta bine si la capitolul cladiri, cu o casa, un apartament si doua spatii comerciale aflate in portofoliul sau imobiliar. Politicianul mai are 5 masini, 3 tractoare si 14 utilaje agricole. Politicianul care s-a pozat in chiloti are o pensie de 57.000 de lei (4.750 de lei pe luna), iar familia sa are venituri, din activitati agricole, de 152.300 de lei, adica 12.691 lei pe luna.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si