Considerata unul dintre cei mai valorosi oameni de condei din Romania, scriitoarea a decedat in noaptea de miercuri spre joi la varsta de 49 de ani.

Anuntul a fost facut de jurnalistii Bogdan Tiberiu Iacob si Doru Dendiu si confirmat de sotul Simonei, Doru Roman.
"Nu stiu cum sa va spun asta. Nici nu v-as fi spus daca ingerul pe care l-am avut langa mine nu ar fi fost Simona cea atat de iubita de toata lumea care a zambit macar o data la articolele ei poznase.

Daca ar fi putut sa anunte chiar ea, ar fi facut-o, cu siguranta, in stilu-i propriu, prin care sa ne smulga un ultim zambet in loc sa o plangem.
23 martie 2017, ora 00.50. Ziua si ora la care zambetul a inghetat pentru noi. Ziua si ora la care Simona Catrina-Roman a plecat dintre noi.
Cititi in continuare comoara pe care ne-a lasat-o si, daca nu va e prea greu, trimiteti o rugaciune pentru ea. Voi reveni sa anunt data inmormantarii si sper ca veti intelege tacerea mea la mesajele pe care mi le trimiteti. Sa nu va suparati daca nu va voi raspunde", a anuntat Doru Roman.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Jurnalista Simona Catrina, in varsta de 49 de ani, fusese diagnosticata la inceputul lunii mai 2016 cu cancer mamar in stadiu avansat, iar pentru salvarea sa, colegii si prietenii au demarat o campanie de strangere de fonduri.

„Numai de-a naibii am sa traiesc, am sa inot prin Iad si am sa ies la suprafata, am sa ma trezesc din orice coma, am sa indur orice.

Am sa arat ca Dumnezeu e mai puternic decat o satana deplorabila, care, fiindca se simte o leguma, ataca murdar. Tipic“, asa si-a anuntat jurnalista cititorii ca a fost diagnosticata cu cancer mamar, intr-un text publicat pe revistatango.ro.

Sursa: wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si