Emanuel Ciupercea s-a prapadit la numai 19 ani, in timpul unui meci de fotbal. Tanarul s-a simtit rau inca din prima repriza, dar nu a vrut sa se opreasca. La finalul partidei, s-a prabusit. Cand medicii au ajuns la fata locului, Emanuel era deja mort.

Abia acum s-a aflat insa ca tanarul ascundea un secret teribil. Spynews.ro scrie ca Emanuel Ciupercea era cercetat pentru o fapta extrem de grava.

A abuzat o fetita de 12 ani.

"I-au spus fetei sa iasa la poarta, la ora 1.00 noaptea, apoi au dus-o pe un teren viran si au abuzat-o. Fetita de 12 ani nu a putut opune rezistenta, pentru ca i-a fost frica sa nu o omoare. Au nenorocit-o! Apoi, procurorii au inchis dosarul, pe motiv ca fetita de 12 ani s-a dus de placere cu cei doi. Familia a incercat sa redeschisa dosarul, insa nu s-a rezolvat nimic", a declarat o sursa.

Mama tanarului a recunoscut ca fiul ei a fost anchetat, dar dosarul a fost clasat. In plus, a mai spus ca Emanuel nu stia ca fata e minora.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si