S-a dovedit stiintific ca mare parte din problemele de spate ale femeilor au drept cauza hainele si accesoriile pe care le poarta. Femeile trebuie sa inteleaga ca foarte multe haine sunt mult mai daunatoare sanatatii decat par. Site-ul „Bright Side“ a analizat o serie de haine care intra in garderoba unei femei si a aratat ce probleme pot sa cauzeze sanatatii.
Pantalonii stramti

Din cauza efectului de compresie, acesti blugi populari constituie o amenintare  reala pentru sanatate.

Pantalonii stramti pot sa duca chiar si la blocarea circulatiei sangelui, la vene dilatate si chiar la o digestie lenta. Mai mult, din cauza presiunii aplicate pe nervul femural cutanat lateral, pantalonii stramti pot provoca o senzatie de amorteaza si dureri la nivelul coapselor.

Pantofi cu tocuri inalte

Cecetatorii de la Universitatea Auburn au ajuns la concluzia ca femeile au de patru ori mai multe probleme ale picioarelor decat barbatii. Dureri articulare, bataturi, entorse, osteoartrita si leziuni ale nervilor picioarelor sunt doar o parte din probleme. Daca resimti vreuna dintre aceste probleme atunci poti sa dai vina pe pantofii cu tocuri inalte pe care ii iubesti atat de mult. Cu cat pantofii au un toc mai inalt cu atat situatia este mai rea. incearca sa nu porti tot timpul pantofii cu toc si alterneaza cu purtarea unora mai confortabili.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Chiloti tanga

Daca obisnuiesti sa porti des acest fel de lenejerie intima, ar trebui sa stii ca iti poate provoca infectii vaginale, iritatie, hemoroizi si chiar iritatii in zona vaginala. incearca sa nu porti chiloti tanga atat de des, mai ales in timpul verii.

Dar daca o faci alege ca perechea sa fie din bumbac 100%.

Fusta-stilou

Fustele-stilou iti apropie picioarele prea mult, asa ca iti poti pierde echilibrul oricand si poti cadea. Aceste fuste iti limiteaza miscarile, de la mers la intratul intr-o masina, dar, cel mai rau, aceste articole vestimentare pot pune tensiune asupra musculaturii si pot malforma genunchi.

Citeste continuarea pe Adevarul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si