Inca sub soc Bianca, o tanara de doar 23 de ani povesteste cu groaza cosmarul prin care a trecut in ultimii doi ani. Timp de un an si jumatate a avut pe unghii numai gel. De fiecare data, s-a lasat pe mana profesionistilor, spune ea.

"Niciodata n-am mai reusit sa imi aplic o oja clasica pe unghie, pentru ca niciodata n-a mai stat, tot timpul a trebuit sa-mi tai unghiile cat mai mici"

Suferinta nu este numai de ordin estetic.

"Nu puteam sa ma spal cu apa calda, sa fac dusuri fierbinti, pentru ca simteam imediat un disconfort la nivelul unghiei"

"Vreodata ai citit eticheta vreunei oje? Recunosc ca nu. Singul lucru la care ma uit este termenul de valabilitate"

Au citit-o in schimb, la rugamintea Stirilor Kanal D expertii Asociatiei Pro Consumatori.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

"Aproape jumatate dintre substantele care se regasesc in compozitia unei oje sunt de-o agresivitate extrema"

Irita ochii, pielea, caile respiratorii

"E foarte important sa dam importanta substantelor din compozitia acestui produs. Si eu folosesc, dar caut intotdeauna sa fie cat mai natural"

"Ma bucataresc singura, nu-mi permit sa-mi stric unghiile cu oja"

Rosu, albastru, verde, galben sau roz.

Oricare ar fi nuanta preferata, ne place sa folosim oja. Cate dintre dumneavoastra citi eticheta inainte de aplica lacul colorat pe unghii? Vetia afla ca o astfel de sticluta, pe cat e de mica, pe atat de multe susbstante periculoase poate contine."

"Eu acum le am cu gel. pot sa vad? Pentru ca sunt mai rezistente. La ce interval de timp trebuie. E prima data. De cat timp sunt facute? O saptamana jumatate"

"Trebuie sa existe la un moment dat o pauza, cand nu-ti mai dai cu acest gel si cand trebuie sa lasi unghia sa respire"

Si asta nu e tot! spun cu ingrijorare cei care au analizat cu atentie etichetele produselor care se vand pe toate drumurile.

"In unele produse, cum ar fi acesta, am gasit nanoparticule, adica substante microscopice, de ordinul micronilor. Patrund cu usurinta in sange si de aici ajung in organele vitale"

"Eu, de regula, folosesc sideful alb. Semipermanent n-am incercat"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si