Potrivit Descopera.ro, pentru ochiul neatent, imaginea cu bancomatul, aflata in galeria foto de mai sus, poate parea una obisnuita, insa ea ascunde un detaliu care poate duce la golirea contului dumneavoastra.

Totusi, daca observati o gaura minuscula in plasticul bancomatului, trebuie sa mergeti la alt bancomat si sa anuntati banca. in interiorul gaurii s-ar putea ascunde o camera de mici dimensiuni care poate inregistra taastarea codului pin de catre victima.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Pe 7 martie, o camera asemanatoare a fost gasita in alt ATM din zona. in acest caz, camera a fost gasita intr-o bucata de plastic deasupra tastelor. Politia londoneza a publicat fotografiile care arata cat de subtile au devenit aceste dispozitive, arata sursa citata.

Aceasta problema a mai fost intampinata si in orasele Preston, Leyland si Bamber Bridge din Marea Britanie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si