Aparitia bizara reda straniu trasaturile lui Iisus. Coincidenta sau nu, se intampla in Saptamana Floriilor, la Manastirea Nicula- lacas care adaposeste faimoasa icoana a Maicii Domnului despre multi spun ca face minuni!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Mantuitorul s-a aratat, pare-se, chiar in locul in care urmeaza sa fie pictat. Cativa muncitori au observat imaginea de pe bolta noii biserici din curtea manastirii si au chemat imediat preotii. Mare le-a fost mirarea slujitorilor Domnului, dar mai mare a credinciosilor care i-au urmat!  

Nu e prima oara cand astfel de intamplari au loc la Nicula- un loc binecuvantat spun multi care traiesc aici, ori care vin de la capatul celalalt de tara ca sa se roage. Bat chiar si sute de kilometri pentru icoana facatoare de minuni. De zece ani, aceasta lacrimeaza incontinuu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si